Hollanda-Aksaray arasındaki aşk, polis operasyonuyla son buldu

Aksaray’da yaşayan 38 yaşındaki Cebrail, Hollanda’da yaşayan sevgilisinin gönderdiği oyuncak ayıyı kargodan almak üzere iş yerine gittiğinde büyük şok yaşadı. Çünkü karşısındaki kargocu değil, jandarmaydı. Cebrail K., operasyonla gözaltına alınırken oyuncak içindeki 5 gram kubar esrar da ele geçirildi.

YAŞAM 28.02.2022, 15:34 01.03.2022, 09:09
Hollanda-Aksaray arasındaki aşk, polis operasyonuyla son buldu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesine gelen bir ihbar, ekipleri harekete geçirdi. Hollanda’da yaşayan bir şahsın, Aksaray’da yaşayan Cebrail K. (38) isimli bir vatandaşa kargo yollayacağını öğrenen ekipler, kargo şubesinin yolunu tuttu. İhbar edilen kargonun şubeye giriş yapmasıyla birlikte jandarma ve kargo şubesi çalışanları, şüpheli şahsı beklemeye başladı.



İş yerine girdiğinde jandarmayla karşılaştı

Bir süre sonra da kargo sahibi Cebrail K., iş yerine geldi. Ancak kargosunu almak istediğini söylediğinde kendisini karşılayan kolisi değil jandarma oldu. Cebrail K., jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şahsın kargosunda yapılan aramada çeşitli pelüş oyuncaklar içindeki oyuncak ayı bulundu. Ayının içi açıldığında 5 gram kubar esrar ele geçirildi.



Şahıs, Hollanda’dan sınır dışı edilmiş

Cebrail K.’nin evinde yapılan aramada bir tane ruhsatsız kısa namlulu pompalı tüfek ile bir adet ruhsatsız tabanca bulundu. Cebrail K.’nin 2008 senesinde Hollanda’ya gittiği ancak 2012 senesinde sınır dışı edildiği belirlendi. Ortaköy İlçe Adliyesi’ne sevk edilen şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)