Gülseren Budayıcıoğlu’ndan “Bir Başkadır” dizisindeki psikologlara, olay bir yorum geldi!

Son dönemin popüler uyarlama dizileri Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’nın kitaplarını yazan ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu, Netflix’te yayınlanan “Bir Başkadır” dizisi hakkında ilginç bir yorum yaptı: “Böyle bir şey var mı ya?”

YAŞAM 18.01.2021, 13:29 19.01.2021, 10:46
Gülseren Budayıcıoğlu’ndan “Bir Başkadır” dizisindeki psikologlara, olay bir yorum geldi!

Gerçek hayat hikayeleri adı altında romanlara imza atan ve Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı gibi son dönemin reyting rekorları kıran dizilerine de dokunuşlar yapan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, Netflix’te birkaç ay önce yayınlanan Türk dizisi “Bir Başkadır” hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

“Böyle bir şey olabilir mi?”

Diziler sayesinde adından sık bir şekilde söz ettiren Gülseren Budayıcıoğlu, “Bir Başkadır” dizisinde, Defne Kayalar ve Tülin Özen’in canlandırdığı psikolog karakterlerini eleştirdi. Budayıcıoğlu’nun eleştirisi ise şu şekilde: “Bir Başkadır’da psikiyatristler toplumdan uzak, izole. Duvar gibi oturuyorlar. Böyle bir şey olabilir mi?”

Farklı sosyal hayatlara ve ekonomik koşullara sahip bir grup insanın farklı farklı yaşantılarını konu edinen “Bir Başkadır” dizisi, Berkun Oya yönetmenliğinde ve senaristliğinde 8 bölüm olarak hazırlandı. Dizide Öykü Karayel, Fatih Arman, Funda Eryiğit, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Nesrin Cavadzade, Bige Önal, Derya Karadaş ve Settar Tanıöğen gibi oyuncular rol alıyor.

Ayrıca Bir Başkadır dizisinde ‘psikolog’ karakterini canlandıran Tülin Özen, Budayıcıoğlu’nun yarattığı ve Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı “Kırmızı Oda” dizisinde de bir psikoloğu canlandırıyor.

Yorumlar (0)