Giresun'da dere taştı, düğün merasimindeki 200 kişi mahsur kaldı

Giresun'a bağlı Yağlıdere ilçesinde derenin taşması neticesinde düğün merasimine katılan yaklaşık 200 kişi mahsur kaldı.

YAŞAM 14.07.2021, 00:30 14.07.2021, 16:37
Giresun'da dere taştı, düğün merasimindeki 200 kişi mahsur kaldı

Yağlıdere Kaymakamı Yusuf Akın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Yağlıdere Deresi'nin taşması neticesinde Bük Mahallesi üzerinde bulunan halı saha ile şehrin bağlantısını sağlayan köprünün sular altında kalarak kapandığını dile getirdi.

"200 kişi bulunuyor"

Akın, halı sahada düğün merasiminin gerçekleştiğini ve burada yaklaşık olarak 200 kişinin bulunduğu bilgisini aldıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Köprünün kapanması ile birlikte içeride yaklaşık 25 araç ve 200 kişinin olduğu bilgisini aldık. An itibarıyla herhangi bir problem yok. Düğün merasimi de sürüyor. An itibarıyla çok şükür yağmur da dindi. Dere sularının çekilmesi ile birlikte geçişi yeniden sağlayıp yurttaşlarımızı güvenli bir şekilde ilçe merkezine tahliye etmeyi planlıyoruz. Şu anda tüm ekiplerimiz buradalar."

Mahsur kalan kişilerin kurtarılması için Yağlıdere Belediyesi, Yağlıdere Kaymakamlığı ve Giresun İl Özel İdaresi personellerinin çalışma başlattığı belirtildi.





Yorumlar (0)