Genç kadın annesini satırla katletti, kafasını keserek tencereye koydu

İstanbul Küçükçekmece'de ikamet eden genç kadın, annesini satırla katletti, kafasını keserek tencereye koydu. Kan donduran olay, komşunun şüphelenerek güvenlik güçlerini araması üzerine ortaya çıktı.

YAŞAM 24.05.2021, 22:11 24.05.2021, 23:40
Genç kadın annesini satırla katletti, kafasını keserek tencereye koydu

Akıllara durgunluk veren olay, Küçükçekmece Halkalı İstasyon Mahallesi üzerindeki bir sitede meydana geldi. Acil tıp teknisyeni olarak görev yapan Tuğçe S., iki gün evvel annesi Sevilay Palabıyık ile tartıştı. Edinilen bilgilere göre Tuğçe S., tartışma esnasında annesini öldürmekle tehdit etti. 

Bunun üzerine korkan talihsiz kadın, karakola ve savcılığa giderek kızından şikayetçi oldu. Palabıyık'ın bir komşusuna da kızının kendisini öldürmesinden dolayı korktuğunu söylediği belirtildi. 

Komşusu şüphelendi

Annenin şikayet etmesi üzerine genç kız hakkında uzaklaştırma kararı verildi. Fakat eve dönen Tuğçe S., annesini satırla katletti. Annesi Palabıyık'ın başını kesen genç kadın, tencereye koyup içine su ekleyerek dolabın üzerinde sakladı. Tuğçe S.'nin, ardından annesinin sol bacağını kestiği, bacağındaki etleri kemiklerinden ayırıp bir leğenin içine koyduğu tespit edildi.

Kan donduran olay, Palabıyık'ın bir komşusunun şüphe duyması üzerine ortaya çıktı. Sevilay Palabıyık'tan günlerdir haber alamayan komşusu, bu sabah ısrarlı bir şekilde kapıyı çaldı. Kapıyı açan Tuğçe S., önce Palabıyık'ın tatile gittiğini, ardından da rahatsız olduğunu dile getirdi. Durumdan şüphelenen komşu, emniyet güçlerine haber verdi. Eve gelen polisler, içeri girdiklerinde talihsiz kadının cansız bedeni ile karşılaştı. 

Psikolojik problemleri olduğu iddia edildi

Evde gerçekleştirilen uzun aramalar sonucunda Palabıyık'ın bedeninden ayrılan kafası, dolabın üzerinde bir tencerede bulundu.

Katil zanlısı Tuğçe S., emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Tuğçe S.'nin bir süredir psikolojik problemlerinin olduğu öne sürüldü. Palabıyık'ın cansız bedeni, ilk incelemelerin tamamlanmasının ardından adli tıp kurumuna nakledildi. 

Emniyet güçlerinin olaya ilişkin incelemeleri devam ediyor.

Yorumlar (0)