Gaziantep'te bıçaklı saldırıya uğrayan infaz memuru kurtarılamadı!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşinin kardeşi M.G. ve kimliği belirsiz iki kişi tarafından evinin bahçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan infaz koruma memuru Uğur Köylü, hayatını kaybetti. Olayın ardından kayıplara karışan 3 saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

YAŞAM 25.10.2022, 15:32 26.10.2022, 09:17 Hakan Öksüz
Gaziantep'te bıçaklı saldırıya uğrayan infaz memuru kurtarılamadı!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaşanan bir bıçaklı saldırı, infaz koruma memuru Uğur Köylü'yü hayattan kopardı. Edinilen bilgilere göre mesai bitiminde görev yerinden ayrılan Uğur Köylü, doğrudan evine gitti. Evinin bahçesinde bekleyen kayınbiraderi M.G. ile beraberindeki 2 kişiyi gören infaz koruma memuru Köylü, neye uğradığını şaşırdı.

Evinin bahçesinde saldırıya uğradı

Uğradığı bıçaklı saldırı nedeniyle ağır yaralanan Uğur Köylü, Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Uğur Köylü, sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren 3 kişinin ise olayın ardından kayıplara karıştığı kaydedildi.

Eşiyle boşanma sürecindeydi

İnfaz koruma memuru Uğur Köylü'nün neden bıçaklı saldırıya uğradığı daha sonra ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre evliliğini sonlandırma sürecinde olan Uğur Köylü, eşinin kardeşi tarafından bu nedenle saldırıya uğradı. Nizip Cumhuriyet Savcılığı, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)