Fren yerine gaza basınca...

Erzurum'da kadın sürücü fren ile gazı karıştırınca otomobil istinat duvarından 5 metre aşağı düştü.

YAŞAM 03.09.2020, 14:29
Fren yerine gaza basınca...

Erzurum'da aracını park etmek isteyen kadın sürücü, fren yerine sert bir şekilde gaza yüklenince otomobil yaklaşık olarak 5 metre yükseklikteki istinat duvarından aşağı bir başka otomobilin üzerine düştü.

34 yaşındaki Elif G. isimli sürücü, 24 EL 638 plakalı aracını Murat Paşa Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde bulunan Kültür Kurumu Ortaokulu'nun bahçesine park etmek istedi.

Elif G, otomobilini park etmeye çalıştığı sırada fren yerine gaza yüklenince demir direklerle koruması bulunan okul bahçesinde yaklaşık 5 metre yükseklikteki istinat duvarından, Barış Apartmanı önününde bulunan park halindeki bir başka otomobilin üzerine düşerek ters döndü.

Gürültüyü duyan ve sesin geldiği yere giden etraftaki vatandaşlar ve Barış apartmanı sakinleri, hafif yaralanan kadın sürücüyü otomobilden çıkarırken diğer taraftan da durum 155 Polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine iletilerek yardım istendi.

Kadın sürücü, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından ambulansla Palandöken Devlet Hastanesine götürüldü.

Elif G'yi araçtan çıkaranlardan apartman sakini Mustafa Nar, kadın sürücünün fren yerine gaza bastığını söylediğini belirterek, "Apartman bahçesinde her gün çocuklar oyun oynuyor. Kader. Kaza anında ilk kez çocuklar oyun oynamaya çıkmamış. Hiçbir çocuğun bahçede olmaması büyük şans." dedi.

Yorumlar (0)