Fiyatlara kızdı, maske dağıttı!

Covid-19'u fırsata çevirmek isteyen haramzadelerin maske ve eldivenleri onlarca kat fazlasına satılmasına tepki gösteren muhtar, mahalle sakinlerine ücretsiz maske ve eldiven dağıttı.

YAŞAM 15.03.2020, 10:24
Fiyatlara kızdı, maske dağıttı!

Adıyaman Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, mahalle sakinlerine Covid-19'a (yeni tip koronavirüs) karşı maske ve eldiven dağıttı.

Adıyaman Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, kaldırımdan geçen vatandaşlara, araçları ile ilerleyen sürücü ve yolculara, mahalledeki esnaf ve müşterilerine maske ve eldiven yardımında bulundu.

Covid-19'un (yeni tip koronavirüs) görülmesinden sonra Türkiye genelinde maske ve eldivenlerin fiyatlarının onlarca kat fazlasına satılmasına tepki gösteren Adıyaman Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, maskeleri kendi elleriyle taktı.

Adıyaman Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, özellikle 60 yaş üstü kişilere maske ve eldiveni dağıttıklarını söyleyerek, “Özellikle 60 yaş üstü vatandaşlarımıza duyarlı olmaları açısından bu maske ve eldivenleri dağıtmaya başladık. Fırsatçılar korona virüsünden sonra bayağı bir fiyat artışı yaptı. Fırsatçılık yapan karaborsacılara, bu sahtekarlara karşı halkımıza bedava maske ve eldiven dağıtıyoruz. Halkımızın biraz daha duyarlı olması gerekiyor. Özellikle korunmak adına maske bulundurması gerekiyor.” diye konuştu.

Mahalle sakinleri ise Adıyaman Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş'ı yaptığı bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ederek, şükranlarını ilettiler.

Yorumlar (0)