Fabrika alevlere teslim oldu: 5 kişi öldü

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir fabrikada yangın çıktı. İlk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi.

YAŞAM 06.06.2019, 11:01 06.06.2019, 15:07
Fabrika alevlere teslim oldu: 5 kişi öldü

Yangın 09.50 sıralarında Çayırova Cumhuriyet Mahallesi Yelken Sokak üzerindeki bir fabrikada çıktı.

Alınan bilgiye göre Tuna Caddesi üzerinde bir fabrikada bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevlerin tüm fabrikayı sardı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Şu anda hamdolsun yangını kontrol altına almaya başladık. İçeride kalan vatandaş var mı yok mu bu konu sadece söylem çerçevesinde, inşallah yoktur. Bu olay hepimizi üzmüştür mübarek bayram günü ama itfaiye ekibimiz canla başla ve komşu ilçelerin de takviyesiyle 30 civarında itfaiye ekibimiz olay yerinde ve yangın kontrol altına alınmış durumda." dedi.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Çiftçi, gazetecilerin "İçeride yaralılar olduğu söyleniyor, bilgi var mı, kaç yaralı var, durumları nedir?" şeklindeki sorusuna, "5 vatandaşımız yaralanmış ve ambulansla hastanelere sevk edildi. Kontrol altındalar şu anda durum bu şekilde, durumları ağır değil. İçeride mahsur kalanlar var mı şu anda öyle bir söylem var ama net bir bilgi yok." cevabını verdi. 

Başkan Çiftçi, yangının çıkış sebebinin olay yeri incelemesi sonucunda ortaya çıkacağını, şu anda kendilerine ulaşan herhangi bir bilginin olmadığını belirtti.

Yorumlar (0)