Eyüpsultan'da patlama

Eyüpsultan’da metal döküm işlemi gerçekleştiren bir iş yerinde meydana gelen tüp patlaması neticesinde 4’ü ağır 5 kişi yaralandı. İş yerinde çıkan yangın itfaiye personelleri tarafından söndürülürken, bölgedeki iş yerleri hasar gördü.

YAŞAM 10.08.2021, 18:32 12.08.2021, 10:23
Eyüpsultan'da patlama

Aktarılan bilgiye göre, saat 17.30 sularında Eyüpsultan Rami Kışlası Caddesi üzerindeki Topçular İş Merkezi’nde metal döküm işi yapan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tüp patlaması meydana geldi. Patlama esnasında iş yerinde bulunan 5 kişi yaralanırken, iş merkezindekiler büyük panik yaşayarak kendilerini can havliyle dışarıya attı. İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda güvenlik, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay mahalline gelen emniyet güçleri bölgedeki yurttaşları uzaklaştırarak tedbir alırken, itfaiye personelleri ise patlamanın ardından çıkan yangına müdahalede bulundu.

Çevredeki iş yerleri de etkilendi

Patlamanın yaşandığı bölgeye gelen sağlık personelleri de yaralılara müdahale etti. Gerçekleştirilen ilk müdahalenin ardından 4’ü ağır toplam 5 yaralı ambulansla çevredeki sağlık merkezlerine kaldırıldı. İtfaiye personellerinin gerçekleştirdiği müdahalenin ardından iş yerinde çıkan yangın söndürüldü. Yaşanan şiddetli patlama sebebi ile çevrede bulunan iş yerlerinde de maddi çapta hasar oluştu.

"Raporlara göre hareket edeceğiz"

Patlamaya şahit olan iş yeri sahibi Tunay Eken, “Çok şükür can kaybı yok. Bunu da atlattık çok şükür, bundan sonra raporlara göre hareket edilecek.” ifadelerini kullandı.



Yorumlar (0)