Evi sattı, sonra gidip yaktı!

Şişli'de bir kadın, sattığı evi ateşe verdikten sonra krayıplara karıştı. 4 katlı binanın en üst katında çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

YAŞAM 10.01.2020, 08:23
Evi sattı, sonra gidip yaktı!

İstanbul Şişli’de bir kadın daha önce oturduğu evi bir süre önce sattı. Sattığı evi ateşe vererek yakan kadın kayıplara karıştı. Kayıplara karışan kadın polis ekipler tarafından aranırken, kadının evi sattıktan sonra neden yaktığı anlaşılamadı. Kısa süre içinde müdahale edilen yangında can kaybı buyunmuyor.

Komşuların da şaşkınlıkla karşıladığı olay gece saatlerinde 01.45’te Şişli İlçesi Paşa Mahallesi Civelek Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir apartmanın en üst katında yaşandı. İddiaya göre bir kadın daha önce ikamet ettiği daireyi sattı ve başka yere taşındı.

Kadın satmış olduğu evi, gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı ateşe verip daha sonra kaçtı. Daireden dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu hemen 110 itfaiye ekiplerine ihbar etti.

İhbarı alan itfaiye ekipleri, yangının olduğu mahalleye geldi. İtfaiye ekipleri, sokakta bulunan yoğun araç parkından dolayı yangına müdahale etmekte geç kaldı. Vatandaşlar ise itfaiye ekiplerinin hızlı bir şekilde olaya müdahale edebilmesi için yolu açmaya çalıştı.

İtfaiye ekipleri araçlar kaldırıldıktan sonra dairede mahsur kalanların olabileceği ihtimaliyle merdiven ile en üst kata ulaştı. Dairedeki yangın kısa içinde kontrol altına alındı. Polis ekipleri, yangını çıkaran kadını bulmak için çalışma başlatırken, itfaiye ekipleri de yangının çıkış nedeni bilinmesine rağmen delil ile sabitleştirmek için araştırma yaptı.

Yorumlar (0)