Erkekler izledi, kadın örttü!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kamyonetle çarpıştıktan sonra yaralanan motosikletlinin asfalt zeminde üşüdüğünü gören bir kadın, pardösüsünü çıkararak yaralının üzerine örttü.

YAŞAM 10.12.2019, 14:53
Erkekler izledi, kadın örttü!

Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi Göktürk Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında, Aydın Ceyhan yönetimindeki 46 VK 784 plakalı motosiklet, cadde üzerinde dönüş yapan Mehmet Sönmez idaresindeki 31 SF 980 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle asfalta düşen motosiklet sürücüsü yaralandı. Yerinden kıpırdayamayan yaralının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

Dakikalarca asfaltta dondu

Dadikalarca yerde hareketsiz yatan ve neredeyse donmak üzere olan motosiklet sürcüsünün etrafına toplanan vatandaşlardan kimse, yaralının ısıya ihtiyacının olduğunu ve üzerinin örtülmesi gerektiğini düşünemedi ancak bu sırada, kaza mahalline yakın bir noktadaki marketteki çocuklarını kontrol etmek amacıyla evinden çıkan bir kadın, yerde yatan yaralı sürücünün titrediğini görünce hemen pardösüsünü çıkararak yaralının üzerine örttü.

Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavisine burada devam edilen yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaza mahallinde bulunanlar da; ismi öğrenilemeyen kadına duyarlılığından dolayı utana sıkıla  teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)