Elazığ’da akrabalarına kurşun yağdırmıştı… İlk duruşma görüldü

Elazığ’da kayınvalidesinin evine giden ve burada sinir krizi geçirerek akrabalarına kurşun yağdıran F.A., mahkeme karşısına çıktı. 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı olaya ilişkin dosyayı inceleyen mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. F.A.’nın tutukluluk halinin devamına hükmedildi. 

YAŞAM 26.09.2022, 12:43
Elazığ’da akrabalarına kurşun yağdırmıştı… İlk duruşma görüldü

Kan donduran olay, 4 Nisan 2022 tarihinde yaşandı. Merkeze bağlı Sarayatik Mahallesi’nde bulunan kayınvalidesinin evine giden F.A. isimli şahıs, bir süre sonra aile üyeleri ile sözlü tartışmaya başladı. Aile içi tartışmada kısa süre sonra ses tonu yükseldi. Sinir krizi geçiren ve öfkesine hakim olamayan F.A., belinden çıkardığı silahla kayınvalidesini, baldızını ve yeğenini kurşun yağmuruna tuttu. Korkunç olayda zanlının kayınvalidesi ve baldızı yaşamını yitirdi. Yeğeni ise yaralı olarak hastaneye kaldırdı. 

Kayınvalidesinin ve baldızının kendisine hakaret ettiğini savundu

Olayın ardından kısa süre içerisinde yakalanan zanlı, önce gözaltına alındı, ardından da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elazığ 3.’üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından konuya ilişkin davanın ilk duruşması yapıldı. Tutuklu durumda bulunan F.A. ve T.A. ile avukatları da mahkemedeki yerini aldı. Mahkemeye ifade veren F.A., kayınvalidesinin ve baldızının kendisine ağır hakaretler ettiğini, bu sebeple sinir krizi geçirerek silahını ateşlediğini söyledi. Bir diğer şüpheli isim olan T.A. ise olayla herhangi bir ilgisinin olmadığını öne sürdü. Savunmaları tek tek dinleyen mahkeme heyeti, ardından duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 

Yorumlar (0)