El frenini çekti, gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da sarhoş bir sürücü polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. Arkadaşı, 'Devletten kaçılmaz’ deyip el frenini çekerek durdurmak istedi. Sürücü ise yakalanacağını anlayıp otomobil ve arkadaşını sokak ortasına bırakıp kaçtı.

YAŞAM 16.08.2019, 11:10 16.08.2019, 11:39
El frenini çekti, gözyaşlarına boğuldu

Polisi alarma geçiren olay, dün 16.30 sıralarında Antalya’nın Kepez ilçesi Kültür Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, bölgede uygulama yapan polis ekipleri şüphelendikleri ve içerisinde iki şahsın bulunduğu 06 LJN 08 plakalı otomobili durdurmak istedi. Uyarıyı dinlemeyen araç sürücüsü, uygulama noktasından kaçmaya başladı. Daha sonra üpheli araç ile polis arasında kovalamaca başladı.

Kovalama esnasında yanındaki arkadaşının sık sık el frenini çekerek ‘devletten kaçılmaz’ sözleri üzerine otomobili ve arkadaşını bırakıp kaçtı.

Polis terk edilen otomobile el koyarken araç içerisindeki şahıs gözyaşlarını tutamadı. 

Polis, araç plakasına ‘dur ikazına uymamak ‘trafiği tehlikeye düşürmek’ ve 'şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymamak’ suçlarından yaklaşık bin 250 lira para cezası verdi.

Sokak ortasında bırakılan otomobil çekiciyle kaldırılırken, Osman A. da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polisin, yaya olarak kaçan 'Mehmet' adındaki araç sürücüsünü yakalamak için çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar (0)