Dünyanın en sevimli hırsızı: Mahallenin kabusu 'hırsız' kedi

Sahibi Monica tarafından China (Çin) adı verilen kedi, yaşadığı mahallede eline geçen her şeyi çalıyor. Çoraptan eldivene, alüminyum telden kibrite kadar bulduğu her eşyayı çalan kedi, sosyal medya platformlarında büyük bir ilgi görüyor.

YAŞAM 05.01.2021, 22:46 06.01.2021, 15:06
Dünyanın en sevimli hırsızı: Mahallenin kabusu 'hırsız' kedi

China (Çin) adı konulan sevimli kedi, yaşadığı mahallede büyük yaramazlıklar yapıyor.

Komşularının bahçelerinde gezmeyi seven China, bulduğu hemen her objeyi çalarak sahibi Monica'ya getiriyor.

Çoraptan eldivene, alüminyum telden kibrite kadar bulduğu her eşyayı çalan kedi, sosyal medya platformlarında güldürüyor.

Kedinin sahibi Monica, China ile tanışma sürecini, "China, 8 yıl evvel hayatıma girdi. Bir dostum evinin bahçesinde 3 kedi yavrusu bulmuştu ve onları sahiplendirmek istedi."

"3 yavrudan tek dişi olan ve en küçük kedi olan China'yı sahiplenerek eve getirmeye karar verdim. Hali hazırda 'Waffles' isminde 4 aylık bir erkek yavru kedim vardı. Bu sebeple, China'yı da eve almaya karar verdim." ifadeleriyle anlattı.

China'nın eşya çalma huyunun 2-3 yaşlarındayken başladığını kaydeden Monica, "Bir gün evde oturuyorduk ve tuhaf bir miyavlama sesi duyduk. Yavaşça sese doğru gittiğimizde, oda kapımın önüne çorap bıraktığını gördük. Gördüğümüz en komik şeylerden biriydi." dedi.

Oturdukları mahallede kedi hırsızlığının başlangıç sürecini aktaran Monica, "Bir gün işe gittiğim esnada, evin girişte bir paketle karşılaştım. Ev arkadaşıma ait olduğunu düşünerek kenara bıraktım."

"İşten eve geldiğimde ise bir kibrit buldum. Kafam oldukça karışmıştı. Birkaç gün sonra eşya sayısındaki artışla birlikte kafamda bir şeyler oluşmaya başladı. China, komşuların eşyalarını çalıp bana getiriyordu." dedi. 

"Komşularının eşyasını çaldıktan sonra bana getirip gösteren China, inanılmaz derecede sevimliydi." diyen Monica, kedisinin hırsızlıklarını belgelemek adına gizli kamera sistemi kurmayı da unutmadı.

China'nın çok güçlü bir kişiliğe sahip olduğunu ve bir şey istediğinde onu elde etmek için hemen her şeyi yaptığını belirten Monica, eşyalarının güvenli halde olduğundan emin olmak için ilk dönemlerde her gün güvenlik kontrolü sağladığını itiraf etti. 

Salgın döneminde herkes evlerde olduğu için işsiz kaldığını ve kedisini dışarıda daha fazla dolaştırabildiğini kaydeden Monica, "Kedim istediği gibi geziyor ve ardından eve dönüyor. Tüm gün başkalarının eşyalarını çalıyor." ifadeleri ile şakayla karışık isyanda bulundu.

Yorumlar (0)