Denetimdeki ekiplere her gün sıcak çorba ikram ediyor

Sivas’ta lokanta sahibi bir esnaf salgın nedeniyle bölgede denetim yapan kolluk kuvvetlerine her gün sıcak çorba ve çay ikramında bulunuyor.

YAŞAM 11.03.2021, 14:20 12.03.2021, 09:12
Denetimdeki ekiplere her gün sıcak çorba ikram ediyor

Sivas’ın Altınyayla ilçesinde lokanta işleten Muammer Keskin, salgınla mücadele kapsamında sahada görev alan emniyet güçlerine işyerinde her sabah sıcak çorba ve akşamları da çay ikram ediyor

Kolluk kuvvetleri 24 saat görev başında

Ülke genelinde olduğu gibi Sivas’ın Altınyayla ilçesinde de emniyet personeli salgınla mücadele kapsamında yürütülen denetimler nedeniyle 24 saat görev yapıyor.

İlçe giriş ve çıkışlarında yol kontrolü yapıp ayrıca vatandaşların belirlenen kurallara uyup uymadıklarını denetleyen kolluk kuvvetlerine ilçe esnafından da yardım gecikmiyor. 

Hayırsever lokanta sahibi Muammer Keskin’nin emniyet personeline yaptığı sıcak çorba dağıtımına aynı zamanda ilçe Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Jandarma komutanı Fatih Yıldız, Polis Merkez Amiri Birol Karaca ve Belediye Başkan Vekili Önder Özbek’te iştirak etti.

Keskin'in bu yardımsever ikramına destek veren Altınyayla ilçesi Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, “Bu salgın döneminde fedakarca çalışan polisimizin jandarmamızın yanındayız. Maske, mesafe ve temizlik konusunda herkesi uyardılar. 24 saat nöbet tuttular. İlçemizde ki vaka sayıları arttığından 2 haftadır fazladan mesai yaptılar. Bugün onlarla yan yana olduğumuzu göstermek adına çay ve çorba ikramımız oldu” dedi.
 

Yorumlar (0)