Cezaevi kapısında gelinlikle beklemişti... Elinde sigara söndürüldü!

YAŞAM 08.12.2019, 13:02
Cezaevi kapısında gelinlikle beklemişti... Elinde sigara söndürüldü!

Kocaeli'de 5 aylık hamile bir kadın, cezaevi kapısında gelinlikle karşıladığı dinî nikâhlı eşi tarafından şiddete maruz kaldığını ileri sürdü. Alnında ve elinde sigara söndürülen kadının şüpheliden şikâyetçi olduğu ifade edildi. 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 5 aylık hamile Hacer Atik, 11 gün önce cezaevinin kapısında karşıladığı dinî nikâhlı eşi tarafından kendisine şiddet uygulandığını iddia etti. 

Atik, 11 gün önce cezaevinden çıkan dinî nikâhlı eşi Muhsin Culfacı'yı gelinlikle karşıladı. Culfacı'nın evde bulunan elektrikli sobayı Hacer Atik'in üzerine attığı, daha sonra döverek sağ elinde sigara söndürdüğü iddia edildi. Atik, hastaneye giderek darp raporu aldı ve şikâyetçi oldu. Polis, Muhsin Culfacı’yı bulmak için çalışma başlatırken, Atik ise barınma evine götürüldü.

"Elektrikli sobayı üzerime tutarak beni yakmaya çalıştı"

Taksi şoförlüğü yapan ve güvenlik görevlisi olarak çalışan Atik, yaşadığı korku dolu anları şu şekilde anlattı:

"Gece 00.30’da işten geldim. Çok yorgundum. Geldiğimde yatakta yatıyordu. Acı çekiyor gibi görünüyordu. Fakat ben inanmadım. 'Bana süt ver’ diye yalvarıyordu. Süt içirdim. Biraz zaman geçtikten sonra kendine geldi ve 'Sana azap çektireceğim' diyerek odanın ışığını söndürdü. Elektrikli sobayı üzerime tutarak beni yakmaya çalıştı." 

"Seni yakacağım dedi"

Daha sonra dinî nikâhlı eşinin, dışında serum yazan ama içerisinde kimyasal bir madde olduğunu düşündüğü şişeyi alıp "Şimdi bu kimyasalı senin üzerine dökerek sana azap çektireceğim" dediğini belirten Atik, "O maddeyi üzerime döktü. Sonra elindeki çakmağı yakarak, 'Şimdi seni yakacağım.' dedi. Konuşarak onu vazgeçirdim." ifadelerini kullandı.

"Sigara izmaritini alnıma bastırdı"

Muhsin Culfacı'nın elinde ve yüzünde sigara söndürdüğünü kaydeden Hacer Atik, "Sağ elimin içinde içtiği sigarayı bastırarak söndürdü. Daha sonra çığlık atmamam için ağzımı ve burnumu kapatarak sigara izmaritini alnıma bastırdı." dedi.

Şikâyetçi olduğunu ifade eden Atik, "Bana, 'Şikâyetçi olursan seni öldürürüm' demişti." diye konuştu.
 

Yorumlar (0)