Bursa’da kaza yapan 2 kişi, sıkıştıkları araçta yanarak can verdi 

Bursa’da kontrolden çıkan bir kamyon bariyerleri aşarak trafik levhasına çarptı. Kamyondaki 4 kişiden 2’si araçtan fırlayarak ağır yaralanırken araç içerisinde sıkışan 2 kişi de yanarak can verdi. 

YAŞAM 06.02.2022, 11:57 07.02.2022, 15:49
Bursa’da kaza yapan 2 kişi, sıkıştıkları araçta yanarak can verdi 

Bu sabah 06.30 sularında İstanbul-Bursa-İzmir otoyolunun Bursa Doğanköy mevkiinde meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre Ömer Faruk Erkoyuncu idaresinde olan ve et yüklü 34 NGG 57 plakalı kamyonun, henüz bilinmeyen bir sebep yüzünden direksiyon hakimiyeti kaybedildi.  

Önce yol kenarındaki bariyerlere çarpan araç sonrasında da trafik levhası direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle birlikte şoför Ömer Faruk Erkoyuncu ve yanında seyahat eden Murat Kalbayır araç camından çıkarak yola savruldu. Aracın arkasındaki yatak kısmında bulunan Erkin Şeydanur ve Selahattin Kanay ise kamyon içinde sıkıştı. 



Yaralananların durumları ağır 

Kazayı görenlerin sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber vermelerinin üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yolda geniş güvenlik önlemleri alınırken itfaiye ekipleri alev alan araca müdahale etti. Yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından söndürülen yangında Selahattin Kanay ve Erkin Şeydanur yanarak can verdi.  

Araçtan fırlayan Ömer Faruk Erkoyuncu ve Murat Kalbayır ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Şahıslarının sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cesetler, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Yorumlar (0)