Bursa'da bir kişi, akrabalarının evine balta fırlattı, satırla tehdit etti

Bursa'da bir kişi, madde bağımlısı olduğu öne sürülen yeğeninin, akrabalarını hep tehdit ettiğini ve 3. kata balta fırlatmasının ardından keserle tehdit ettiği anları telefonuyla kaydetti. 

YAŞAM 19.07.2021, 13:26 20.07.2021, 09:15
Bursa'da bir kişi, akrabalarının evine balta fırlattı, satırla tehdit etti

Söz konusu olay, Bursa’da Yıldırım'a bağlı Mesken Mahallesinde geçtiğimiz gün meydana geldi. 

“Akrabalarını sürekli tehdit ediyor”

Madde bağımlısı olduğu ifade edilen kişinin, akrabalarına cinsel organını gösterdiğini, akrabalarını daima tehdit ettiğini belirten Ömer Ali Şahin, yaşanan son olayı telefonu ile kayıt altına aldı. Şahin, evlerinin önüne gelen kişinin, elindeki baltayı 3. kata fırlattıktan sonra onları satırla tehdit ettiği anları telefonuyla kaydetti. Bu olayların iki aydır devam ettiğini söyleyen Şahin, birçok kez şikayetçi olduğunu ancak yeğeninin herhangi bir ceza almadığını ifade etti.

Şahin yaşananları şöyle anlattı:

“Zaten videoda her şey net bir şekilde görülüyor. Bu kişi bir madde satıcısı, madde bağımlısı, sicili bozuk ve pandemi nedeniyle şartlı tahliyeyle hapisten çıktı. Akrabamız oluyor aynı zamanda. Uzun zamandır daima bir saldırı durumu var. Eve silah çekmesinden mi, balta fırlatmasından mı, evdeki kadınlara, çocuklara cinsel organını göstermesinden mi, hep tehditler savurmasından mı, yoksa uyuşturucu satmasından ya da mahalleye farklı araçların sürekli girip çıkmasından mı, gerçekten hangi birinden söz edeceğimizi bilemiyoruz. Yaklaşık iki aydır bu olaylar devam ediyor. Son dönemde dozunu iyice arttırdı. Yoksunluk mu yaşıyor ne yaşıyor açıkçası bilemiyoruz.” 

“Suç duyurusunda bulunduk, fakat gelişme olmadı”

Bu olaylardan sonra suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden Şahin, herhangi bir gelişmenin olmadığını belirti ve şunları aktardı:

“Yaşanan olaylardan sonra suç duyurusu yaptık. Hem karakola hem de savcılığa. Bir hafta arayla şikayet ettik. Her defasında farklı kişiler şikayet için başvurdu. Bu duruma ilişkin hiçbir gelişme yaşanmadı. Bu tarz olaylar basit göründüğü için salgın döneminde de bundan yararlanıldığını söyleyebilirim. Büyük sıkıntılarımız var bununla ilgili. Aynı evin içerisinde yengemiz, biri 5, diğeri 9 yaşında iki yeğenim var. Korkudan kapının önüne çıkartamıyoruz. Bir saldırı ya da herhangi bir rehin alma gibi bir şey olur veya yaralamalar olur gibi tereddütler içerisinde yaşıyoruz. Hepimiz bugün işinde gücünde olan insanlarız. Sabah çıkıp işe gittiğimizde aklımız daima evde kalıyor. Bakkala giderken dahi ‘Karşılarına çıkacak mı acaba?’ endişesiyle ne yapacağımızı gerçekten bilmiyoruz. Konuyla ilgili gerekli mercilerden yardım bekliyoruz. Fakat hiçbir bir sonuç elde edemedik. Bunlara şahitlik eden pek çok kişi var. Tüm mahalleli bunlara şahit ve şikayetçi. Birçok görüntü var şu an elimizde. Ancak yine de yapacağından geri kalmıyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Lütfen birilerinin canı yanmadan bu kişileri kontrol altına alsınlar ve gerekli cezaları versinler'' 



Yorumlar (0)