İş yeri sahibi deprem oluyor zannetti, gördüğü manzara dehşete düşürdü

Kocaeli'de züccaciye dükkanına giren 1,5 metre uzunluğa sahip yılan, itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı. İş yeri sahibi yaşanan korku dolu anları "Tavaları, tabakları salladı. Deprem zannettim ilk başta fakat baktım ki bir yılan girmiş, çok korktum" sözleriyle anlattı.  

YAŞAM 19.07.2021, 13:52 20.07.2021, 09:17
İş yeri sahibi deprem oluyor zannetti, gördüğü manzara dehşete düşürdü

Olay, Kocaeli’nin Başiskele ilçesindeki Fakülte Caddesi'nde yer alan züccaciye mağazasında yaşandı.

“İlk başta deprem zannettim”

İş yeri sahibi Yaşar Duman, mağazada oturduğu esnada tavaların ve tabakların sallandığını gördü. İlk başta deprem olduğunu zannederek paniğe kapılan Yaşar Duman,sesin geldiği alana doğru hareketlenince yılan olduğunu fark etti. Korkuyla dışarıya kaçan Yaşar Duman, 112 Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine hemen itfaiye ekipleri gönderildi. Ekipler, mağazaya girerek özel ekipmanlar aracılığıyla yılanı yakaladı. Mağazada yakalanan yılan, ardından 300 metre uzaklıktaki yeşil alana bırakıldı.

"Tavaları, tabaklar salladı”

Mağazada olduğu esnada yılanı gördüğünü belirten Yaşar Duman, "Deprem zannettim fakat baktım ki yılanmış. Oldukça korktum, sonra itfaiye ekipleri gelip yılanı çıkardı. Daha sonra yılanı doğaya saldılar. Susamıştır ya da karnı acıkmıştır büyük ihtimalle bu sebeple mağazaya girmiştir. Anlaşamadık, niye geldiğini bana söylemedi. Biraz korktum tabii tavaları, tabakları salladı. Oldukça da büyük bir yılandı. 1 buçuk metreye yakın bir boyu vardı.” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)