Beyoğlu’nda araçla geçerken kurşun yağdırdılar

İstanbul Beyoğlu’nda bir sokak köşesinde bekleyen 3 kişi, yoldan geçen araçtaki şahısların silahlı saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Olay anı kameralara yansırken ayağından ve bacağından yaralanan 2 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Saldırgan kişiyse polis ekiplerince yakalandı.

YAŞAM 19.12.2021, 11:25 20.12.2021, 09:04
Beyoğlu’nda araçla geçerken kurşun yağdırdılar

İstanbul’da Beyoğlu ilçesinde gerçekleşen olayda, Ferhat D. ve Emre D. yanlarındaki kişilerle sokağın köşesinde sohbete başladı. O sırada sokakta şahısların olduğu yere doğru giden araçtakiler, camı açıp silahla grubun üstüne kurşun yağdırdı.

Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor

Araç hareket halindeyken ateş eden saldırganlar, ardından otomobille kaçıp izlerini kaybettirdi. Olayın sonucunda Emre D. isimli kişi ayağından 1 kurşun ile, Ferhat D. isimli kişiyse bacağından 3 kurşun ile yaralanıp kanlar içinde yere yığıldı. Saldırı sonrası çevrede bulunan vatandaşların ihbar etmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa zaman içerisinde olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrası yaralılar Taksim’deki özel bir hastaneye götürüldü.

Polis kamera görüntülerini inceleyip saldırganı yakaladı

Vatandaşların ihbar etmesinin ardından polis ekipleri olay yerine gelerek çevrede önlem aldı ve güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Polis ekiplerince görgü şahitlerinin de ifadesine başvuran polis ekiplerince önce saldırganın açtığı ateşten aracın plakasını ardından ise kimliği belirlendi. Yapılan çalışmalarla saldırgan polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Yoldan geçerken ateş edip kaçtılar

Bununla birlikte, Beyoğlu’nda meydana gelen silahlı saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Paylaşılan görüntülerde şahısların sokağın köşesinde beklediği esnada beyaz renkli bir araçla gelen şahısların, aracın camını açıp ateş etmelerinin ardından kaçtıkları ve yaralanan şahısların ise birbirlerinin üzerine düştüğü görüldü.

Yorumlar (0)