Maradona’nın hatıraları satışa çıkartıldı 

Maradona’nın vefatının ardından zor günler geçiren ailesi, sporcunun hatıralarını satışa çıkardı. Açık artırma ile satılacak olan eşyalar, toplam 87 parçadan oluşuyor. 

SPOR 19.12.2021, 11:42 21.12.2021, 09:16
Maradona’nın hatıraları satışa çıkartıldı 

Futbolun efsanelerinden olan Diego Maradona, 25 Kasım 2020 tarihinde vefat etmişti. Vefatın ardından maddi zorluklarla boğuşan 5 çocuğu, babalarının hatıralarını satmak konusunda anlaşmaya vardı.  



Açık artırmayla satılacak 

Maradona’nın eşyaları, bir müzayedede hayranları ile buluşup satılacak. Sanal ortamda düzenlenecek olan müzayedede futbolcunun hayatına dair eserler satışa çıkartılacak. Arjantinli efsane oyuncunun ilk transfer ücretiyle ailesine aldığı Buenos Aires’teki ev için 900 bin Dolarlık açılış fiyatı belirleyen ailenin evi dahi satması akıllarda soru işaretlerine yol açtı. 

Futbolcunun 5 çocuğu ise şu açıklamalarda bulundu: “Maradona ailesinin harcamaları çok fazla. Harcamaları karşılamak için bu müzayedeyi açmaya ihtiyaç duydular. Maradona’nın evi ve aracı da başta olmak üzere pek çok anısı satışa çıkartılıyor. Maradona’nın 5 çocuğu olarak biz, avukatlarımız aracılığıyla bu kararı aldık.” 



Kramponları, fotoğrafları da dahil 87 parça satışa çıkıyor 

Maradona’nın Fidel Castro ile buluştuğu fotoğrafı, İngiltere’ye elle attığı golün fotoğrafı da dahil olmak üzere 87 parça satışa çıkacak. Açık artırmada 20 binden fazla katılımcının teklif vermesi bekleniyor. 

Yorumlar (0)