Beton mikserini sollamak istedi: 1 ölü, 3 yaralı

Aksaray’da bir süredir önünde seyreden beton mikserini sollamak isteyen otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek miksere yandan çarptı ve takla attı. Meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı.

YAŞAM 30.11.2019, 11:50
Beton mikserini sollamak istedi: 1 ölü, 3 yaralı

Tarfik kazası, Aksaray - Adana Karayolunun 8. kilometresinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, Aksaray’dan Adana istikametine giden 37 yaşındaki Arif G. yönetimindeki 16 GA 564 plakalı otomobil, aynı yönde önünde giden Ali K. idaresindeki 68 AAL 321 plakalı beton mikserini sollamak istedi. Sol şeritten solladığı esnada kontrolden çıkan otomobil önce beton mikserine yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil yol üzerinde takla attı.

Olay yerinde hayatını kaybetti

Takla atan otomobilin 37 yaşındaki sürücüsü Arif G. ile otomobilde bulunan 65 yaşındaki Ümmügülsüm G. ve 24 yaşındaki Hande S. yaralanırken, 76 yaşındaki Kamile Güney olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yaşanan kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans yönlendirildi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri karayolunda bir başka kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemleri aldı. 112 Acil Yardım ekipleri de yaralıları ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Burada tedavi altına alınan 3 yaralının da durumunun ağır olduğu bildirilirken, beton mikseri sürücüsü ifadesi alınmak üzere Aksaray Polis Merkezine getirildi.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından 76 yaşındaki Kamile Güney’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna götürüldü.

Trafik kazasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)