Bartın'da korkunç kaza

Bartın'da otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması neticesinde 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

YAŞAM 23.09.2021, 18:15 24.09.2021, 12:11
Bartın'da korkunç kaza

Aktarılan bilgiye göre, Ankara yönünden Bartın istikametine doğru ilerleyen '50 DK 316' plakalı yolcu otobüsü yağış sebebiyle kayganlaşan yolda karşı şeride geçerek '40 BD 498' plakalı otomobille merkez ilçeye bağlı olan Akmanlar köyü mevkisinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yolcu otobüsü yan yattı.

İhbar üzerine olay mahalline itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri ile UMKE personelleri sevk edildi. Araçta sıkışan 2 kişi, itfaiye personellerinin çalışması neticesinde bulundukları yerden çıkarıldı.

3 ölü, 1 yaralı

Kazada otobüsteki yedek şoför Halit Uğur ile araç sürücüsü Uğur Özdemir ve eşi Emine Özdemir yaşamını yitirdi, otobüs şoförü Nuri Ercan yaralandı.

Cansız bedenler incelemelerin akabinde Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralı otobüs şoförü tedavi altına alındı.

Otobüsün, son yolcularını Zonguldak'a bağlı Çaycuma ilçesinde indirdiği, otomobil sürücüsü Uğur Özdemir'in Bartın Emniyet Müdürlüğü'nde komiser yardımcısı olarak görev aldığı ve Bolu'da bir akrabasının cenaze merasimine gittiği belirtildi.



















Yorumlar (0)