Aydın'da dehşet anları: Fren yerine gaza bastı, oğlunu ezdi!

Aydın’ın Didim ilçesinde 400 promil alkollü olduğu öne sürülen yaşlı adam, otomobilini park etmek isterken fren yerine gaza bastı ve park etmesine yardımcı olan 46 yaşındaki oğlunu ezdi. 

YAŞAM 11.11.2022, 09:36 11.11.2022, 18:13
Aydın'da dehşet anları: Fren yerine gaza bastı, oğlunu ezdi!

Aydın'ın Didim ilçesinde dün akşam 72 yaşındaki Hüseyin A., akşam otomobili ile evinin önüne geldi. Aracını evin önüne park etmeye çalışan baba Hüseyin A.’ya yardımcı olmak isteyen 46 yaşındaki oğlu Serkan A. aşağıya indi.

Fren yerine gaza bastı olanlar oldu

Hüseyin A. fren yerine yanlışlıkla gaza basınca park konusunda kendisine yardımcı olmaya çalışan oğlu Serkan A.’yı aracın altına alarak, 30 metre sürükledi. Dışarıdaki sesleri duyan mahalle sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı.

Alkollü çıktı

Bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaşanan kaza sonucunda ağır yaralanan Serkan A.’yı Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Baba Hüseyin A. ise polis tarafından gözaltına alınırken, yapılan kontrollerde 400 promil alkollü olduğu belirlendi. Hastaneye götürülen Serkan A.’nın bazı yerlerinde kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği ve babasından şikayetçi olmadığı belirtilirken, olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Güvenlik kamerasına yansıdı

Alkollü şahsın oğlunu otomobili ile ezdiği anlar ise çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde aracı ile manevra yapan şahsın, ardından gaza basarak oğlunu aracın altına alarak sürüklediği görülüyor.

Yorumlar (0)