Ataşehir’de korku dolu anlar! Seyir halindeki taksi alev alev yandı

Ataşehir'de içinde yolcu olan bir taksi seyir halinde olduğu esnada yanmaya başladı. Araçtaki yolcu ve sürücü, son anda kendilerini dışarı atarken, alev topuna dönüşen araç hareket edip caddedeki fırının önünde durdu. Yaşanan panik anları, vatandaşların telefon kamerasına yansıdı.  

YAŞAM 23.03.2022, 12:02 24.03.2022, 17:09
Ataşehir’de korku dolu anlar! Seyir halindeki taksi alev alev yandı

İddiaya göre, Onur P. idaresindeki ticari takside, caddede seyir halinde olduğu sırada elektrik kontağı sebebiyle yangın çıktı. Kısa süre içinde alevler büyürken durumu fark eden sürücü, yol kenarında durarak aracı yolcuyla beraber terk etti. 

Alev topuna dönen taksi kendiliğinden hareket etti

Yolcu ve şoför, araçtan indikten sonra hareket etmeye devam eden bir süre daha alev alev yanan otomobil, kaldırıma çıkarak, cadde üzerindeki bir fırının önünde duran saksılara çarparak durabildi. Alev topuna dönen aracın hareket etmesiyle birlikte mahallede meydana gelen panik ve korku anları çevredeki vatandaşların telefon kamerasına yansıdı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı sonrasında çok sayıda polis ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. 

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından fırına sıçramadan söndürüldü. Yaşanan olay sonrasında yaralanan olmazken, seyir halinde olduğu esnada alev topuna dönen araç kullanılamaz duruma geldi. 

Yorumlar (0)