Antalyaspor: 4 tesisimizde depremzedeleri ağırlayacağız

Fraport TAV Antalyaspor, toplanan yardım malzemelerinin 15 kamyon ile 10 tıra yüklendiğini ve deprem bölgesine yönlendirildiğini bildirdi. Yapılan yazılı açıklamada depremzedelerin araçlarla Antalya'ya getirileceği ve kulübe ait 4 tesiste konuk edileceği kaydedildi.

YAŞAM 07.02.2023, 14:56 08.02.2023, 12:54 Hakan Öksüz
Antalyaspor: 4 tesisimizde depremzedeleri ağırlayacağız

Kahramanmaraş'ta dün meydana gelen depremler, Türkiye'yi yasa boğdu. 7 günlük milli yas ilan edildi, dünyadan destek mesajları yağdı. Birçok önemli kuruluş ve sivil toplum örgütü, depremden etkilenenlere yardım için çalışma başlattı. Spor kulüpleri, bölgeye ulaştırılacak yardım malzemeleri için yürüttükleri çalışmaları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Yardım malzemeleri 15 kamyon ile 10 tıra yüklendi, yola çıktı

Depremzedelere destek veren kulüplerden biri de Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor oldu. Yazılı açıklamada cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketinin en büyük deprem felaketinin yaşandığı kaydedildi. Yardım malzemesi yüklenen 15 kamyon ile 10 tırın deprem bölgesine gönderileceği belirtildi. 

Depremzedeler 4 tesiste konuk edilecek

Kulübe ait 4 tesiste depremzedelerin konuk edileceği vurgulandı. Aktarılan bilgilere göre depremden etkilenenler; Antalya Spor Salonu, Corendon Airlines Park Antalya Stadı, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri ve Hasan Subaşı Tesisleri'nde ağırlanacak. Deprem bölgesindeki vatandaşların, Kulüp Asbaşkanı Emrah Çelik'in tur şirketinin araçları ile Antalya'ya getirileceği bildirildi.

 

Yorumlar (0)