Antalya'da trafik kazasında kulağı kopan sürücüden şaşırtan hareket

Antalya'da arabanın kamyonete çarpması neticesinde yaşanan kazada, kulağının ucu kopan kamyonet sürücüsü, aracının başından ayrılmamak ve ambulansa binip tedavi olmamak için uzun süre inat etti. Yüzünden ve kulağından yara alan sürücü, sağlık personelleri ve güvenlik güçleri tarafından bindirildiği ambulanstan inerken, aracının başından bir an olsun ayrılmak istemedi.

YAŞAM 16.02.2021, 18:00 17.02.2021, 11:50
Antalya'da trafik kazasında kulağı kopan sürücüden şaşırtan hareket

Söz konusu kaza, Manavgat ilçesinde yer alan Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde vuku buldu. Aktarılan bilgiye göre, Mimar Sinan Caddesi'ne giriş yapmakta olan ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen '07 ALA 341' plakalı lüks otomobil, Manavgat Belediyesi istikametine seyir halinde olan Nurettin Tekin’in direksiyonda olduğu '07 JT020' plakalı kamyonete çarptı. Aşırı derecede hızlı olduğu tespit edilen '07 ALA 341' plakalı araba, kamyonete çarpmasının ardından yolun karşısındaki bahçeye ait istinat duvarına çarparak durabildi.

Kulağı koptu

Feci kazada, kamyonet sürücüsü Nurettin Tekin ve aynı araçta yolcu olarak bulunan kardeşi Ramazan Tekin yara aldı. Kulağına ek olarak yüzünden de yara alan kamyonet sürücüsü Nurettin Tekin, olay mahalline gelen sağlık personellerinin tüm çabalarına karşın bindirildiği ambulanstan inerek aracının başına yönelirken, güvenlik güçlerinin olay mahalline gelmesinin akabinde, polislerin de yardımıyla ambulansa alınarak hastaneye nakledildi. Kulağında kopma meydana geldiği bildirilen Nurettin Tekin’in kopan kulağı hastanede dikildi.

Araç sürücüsü sırra kadem bastı

Öte yandan, kaza yapan arabanın sürücüsü tespit edilemedi. Güvenlik güçleri olay bölgesine geldiğinde aracın başında duran bir şahıs, kendisinin aracın sahibi olduğunu, aracı bir arkadaşının sigara almak maksadıyla emanet aldığını, kendisinin kazayı haber alınca geldiğini öne sürdü. Şahıs, kaza yapan aracın çekiciye yüklenmesinin akabinde sırra kadem bastı.












 

Yorumlar (0)