Müsavat Dervişoğlu: PKK'yla dost olan düşmanımızdır!

İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, PKK'yla dost olanın, kendileriyle düşman olduğunu vurgulayarak, “Karayılanı parçalayın, sonuna kadar arkanızdayız, durmayan namerttir”

SİYASET 16.02.2021, 18:05 17.02.2021, 12:01 Hanife
Müsavat Dervişoğlu: PKK'yla dost olan düşmanımızdır!

Meclisteki partiler Gara operasyonu hakkında bilgi almak üzere TBMM Genel Kurulu'nda toplandı. Söz konusu kurulda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ardından, partilerin grup başkanvekilleri de söz aldı.

"Karayılan'ı bin değil, 10 bin parçaya bölün"

İyi Parti adına kürsüye çıkan Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu,  Karayılan’ın yok edilmesine destek vererek ,"Dediniz ki Karayılan'ı bin parçaya böleceğiz. 10 bin parçaya bölün, elimizden gelen destek neyse vermekten geri durmayacağız.” diyerek sadece Karayılan'ı değil, ona destek verenleri de parçalamalarını istedi.



"PKK'yla dost olan, bizim düşmanımızdır"

Yıllardan beri Türkiye Cumhuriyeti devletinin birliğine kasteden, coğrafyanın bölünmesini hedefleyen, insanları katledenleri, "Bir değil, 10 bine bölün. Sonuna kadar arkanızda durmayan namerttir.” Diyen Dervişoğlu,  “Türk milletine düşman olan PKK bizim de düşmanımızdır.” dedi.

PKK'yla dost olanın İYİ Parti’nin de düşmanı olduğunu vurgulayan Dervişoğlu, PKK'ya düşman olamayanların kendileriyle asla dost olamayacağının altını çizdi.
 

Yorumlar (0)