Antalya'da korkunç ölüm

Antalya’da yer altındaki fiber internet ve elektrik kablolarının olduğu şebeke hattına giren bir hırsızlık şüphelisi, elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi. Şahsın cansız bedeni, şebekenin yaklaşık olarak 100 metre uzağındaki bir diğer girişten güçlükle çıkarılabildi.

YAŞAM 10.08.2022, 22:49 12.08.2022, 08:44
Antalya'da korkunç ölüm

Korkunç olay, Kepez ilçesinde meydana geldi. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, yer altı kablolarının değişimi için şebeke hattına giren ekipler, bir şahsın yerde hareketsiz bir vaziyette yattığını gördü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, güvenlik ve elektrik şirketi personeli gönderildi. Sağlık personelleri tarafından gerçekleştirilen incelemede ise şahsın yaşamını yitirdiği belirlendi. 

Güçlükle çıkarıldı

Şebeke hattına yaklaşık olarak 100 metre mesafedeki rögardan giriş yapan ekipler, cansız bedeni yaklaşık olarak yarım saatlik bir çabanın akabinde çıkarabildi. Cansız bedenin çıkarıldığı esnada ölen şahsa ait olan bir çanta da çıkarıldı. Çantanın içerisinde hırsızlıkta kullanılan çeşitli malzemeler çıktığı öğrenildi. 

Üzerinden kimlik çıkmayan cansız beden, otopsi işlemler, yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na nakledildi.





Yorumlar (0)