Anneden yürek dağlayan çağrı: Emine Bulut gibi olmak istemiyorum!

Aydın'da boşandığı eşi tarafından tehdit edildiğini belirten Zeliha Erdemir (32), yardım çağrısı yaptı. Erdemir, "Her ay düzenli olarak koruma tedbiri alabilmek için adliye koridorlarında sürünmekten yoruldum. Sesimi, ölmeden önce duyun. Yardım istiyorum. Özgecan ve Emine Bulut gibi olmak istemiyorum." dedi. 

YAŞAM 17.12.2019, 17:23
Anneden yürek dağlayan çağrı: Emine Bulut gibi olmak istemiyorum!

Aydın'ın Didim ilçesinde yaşayan muhasebeci Zeliha Erdemir, Murat Cem K. (36) evlendiği ve çiftin bu evlilikten bir çocuğu olduğu bildirildi. İlk zamanlar sıkıntı yaşanmayan evliliğin, Murat Cem K.'nin eşine şiddet uygulamasıyla farklı bir boyuta geçtiği iddia edildi.

Erdemir'in 7 Kasım 2014 tarihinde kendisine şiddet uygulayan eşine Didim 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde boşanma davası açtığı öğrenildi. Çiftin evliliği, 26 Aralık 2016 günü görülen karar duruşmasında sona erdi. Fakat boşanmalarına rağmen Murat Cem K.'nin kendisini sürekli tehdit ettiğini öne süren Zeliha Erdemir, yaşadıklarını tek tek anlattı.

"46 kez şikâyet ettim"

Çocuğunun, ailesinin ve kendisinin can güvenliği olmadığını kaydeden Erdemir, "2011 yılından beri bana sistematik olarak fiziksel şiddet, hakaret ve tehditlerde bulunuyor." dedi. 

Erdemir, Didim Adliyesi'ne yaptığı 46 şikâyetin ardından soruşturma açıldığını fakat herhangi bir sonuca ulaşılamadığını belirterek, "2016 yılından beri süren şiddet davam ediyor. Hayatım altüst oldu." diye konuştu.

"Sesimi ölmeden önce duyun"

Son olarak çocuğunun okulunun önünde otomobilinin yumruklandığını ve ölüm tehditleri aldığını aktaran Erdemir, "Yetkililere sesleniyorum. Her ay düzenli olarak koruma tedbiri alabilmek için adliye koridorlarında sürünmekten yoruldum. Sesimi, ölmeden önce duyun. Yardım istiyorum. Özgecan ve Emine Bulut gibi olmak istemiyorum." diye feryat etti. 

"Topuklu giyme, kaçamazsın"

Erdemir, oğlunun ilkokula gittiğini ve pedagog yardımı aldığını ifade ederek, "Evden çıkarken bana 'Topuklu giyme, babam görürse kaçamazsın' diyor. Girdiğim işlerden tehditler yüzünden çıkmak zorunda kalıyorum. Kimse sorumluluk almak istemiyor. Lütfen, sesimi duyun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)