Ankara Halk Ekmek, dağıtım ağını genişletiyor 

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, ürünlerinin daha geniş çevrelerde alıcı bulması amacıyla çalışıyor. Büfeler, Başkent Market ve Fabrika Satış Mağazaları aracılığıyla ürünlerini tüketiciye ulaştıran Halk Ekmek Müdürlüğü, ağını genişletmek için kolları sıvadı. 

YAŞAM 25.03.2021, 11:50 25.03.2021, 17:37
Ankara Halk Ekmek, dağıtım ağını genişletiyor 

Ankara Halk Ekmek Fabrikası tarafından üretilen unlu ve unsuz tüm yiyecekler, Ankara’daki çeşitli bölgelerde satışta bulunuyor. Fabrika satış mağazaları, Başkent Market ve sokaklardaki büfeler aracılığıyla ürünlerini halka dağıtan fabrika, Ankara geneline bayilik verme uygulaması başlattı.

Ankara’da bulunan ve gıda satış sektöründe hizmet veren her iş yeri, Ankara Halk Ekmek ile imzalayacağı anlaşma kapsamında ürünlerin satışını gerçekleştirebilecek.



Kafeler ve lokantalarda da satış yapılacak

Fabrika ile lokanta, restoran ve kafeler ile yapılan anlaşmalar kapsamında üretilen tüm gıdalar bu iş yerlerinde de satışa çıkacak. Bu sayede hem küçük esnaf hem de Ankara Halk Ekmek gelir elde edecek. 

Mansur Yavaş’ın talebi doğrultusunda gerçekleştirilecek bu uygulama, “ekonomik yönden destekleme” çalışmaları arasında yer alıyor. Üretilen 57 farklı pastane ve ekmek ürününü satışa çıkaran fabrika, “birim fiyat ile satış” yapacak birimlerle 3 senelik sözleşme imzalanacağını belirtti.  

Yorumlar (0)