Melis İşiten, yeni aşkı Sergen Deveci’yi yaptığı paylaşımla duyurdu!

Tiyatro oyunlarındaki performansıyla izleyicinin beğenisini toplayan ve şu sıra ‘Maraşlı’ dizisinde rol alan güzel oyuncu Melis İşiten, yeni aşkı Sergen Deveci’yi yaptığı paylaşımla duyurdu. 2019 yılında Uraz Kaygılaroğlu ile ayrılık kararı alan ve bir kızı olan İşiten, paylaşımda ‘yeter ki niyetimiz neşemizle sevmek olsun’ ifadesini kullandı.

MAGAZİN 25.03.2021, 11:52 26.03.2021, 09:29
Melis İşiten, yeni aşkı Sergen Deveci’yi yaptığı paylaşımla duyurdu!

2014 yılında meslektaşı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile evlenen ve 2019’da yollarını ayıran oyuncu Melis İşiten, yeni aşkını sosyal medyada paylaşım yaparak duyurdu. Rol aldığı ‘Suit’ ve ‘Anormal’ gibi tiyatro oyunlarıyla izleyicinin kalbini kazanan ve şu sıralar ‘Maraşlı’ dizisinde Dilşad karakteriyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Melis İşiten, gönlünü komedyen ve oyuncu Sergen Deveci’ye kaptırdı.

Melis İşiten bir paylaşım yaptı

Uraz Kaygılaroğlu’ndan Ada adında 4 yaşında bir kızı olan İşiten, Deveci ile ‘Anormal’ adlı oyunda beraber rol alıyordu. Uzun süredir yakın arkadaş oldukları bilinen ikiliden Deveci, sosyal medya üzerinden yayınlanan 'Sergen Deveci ile Daniska Show' programına da ilk konuk olarak Melis İşiten’i davet etmişti. Yaklaşık bir günce paylaşım yapan İşiten, paylaşıma Sergen Deveci’yi de etiketleyerek  ‘Öpsen geçer, sarılsak unuturuz. Ama darılırsak kalırız öyle. Hiç darılmasak olmaz mı?’ diye başlayan bir not yazdı. İşiten paylaşım notunu, niyetlerinin neşeyle sevmek olmasını dileyerek tamamladı.
 

Kızları için bir araya geliyorlar

2019 yılında boşanan Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten, bu kararla hayranlarını çok üzmüştü. Daha sonra haklarında başka birileriyle birliktelikleri iddia edilse de, ikili kızları için her zaman bir araya geliyordu. Uraz Kaygılaroğlu’nun ise son olarak, oyuncu Berrak Tüzünataç ile beraberliği gündeme gelmişti. Daha sonra Kaygılaroğlu, yaptığı bir paylaşımla Tüzünataç ile olan beraberlik iddialarını doğrulamıştı.

Yorumlar (0)