Anadolu Jet'ten 1 dolardan başlayan uçuş imkanı!

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolu Jet, 29 Mart'tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarından 1 dolardan başlayan fiyatlarla yurtdışı seyahat olanağı verecek.

YAŞAM 24.02.2020, 11:18
Anadolu Jet'ten 1 dolardan başlayan uçuş imkanı!

THY'den yapılan açıklamaya göre, Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Belçika, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, Kuveyt, Rusya ve Suudi Arabistan'ı uçuş ağına ekleyen AnadoluJet, toplamda 21 ülkeye sefer gerçekleştirecek.

Yolcular, 1 Mart'a kadar bütün satış kanalları üzerinden alacakları biletlerle 29 Mart- 24 Ekim döneminde "vergiler hariç 1 dolardan başlayan fiyatlarla" uçma olanağı elde edecek.

Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişikliğe gidilemeyecek. İşte fiyatlar...

"Türkiye, Bağdat, Erbil ve Tel Aviv çıkışlı uçuşlar 1 dolardan, Bakü, Barcelona, Berlin, Frankfurt, Paris, Milano, Moskova, Roma ve Tiflis çıkışlı uçuşlar 1 avrodan, Londra çıkışlı uçuşlar 1 sterlinden, Bahreyn çıkışlı uçuşlar 1 Bahreyn dinarından, Kuveyt çıkışlı uçuşlar 1 Kuveyt dinarından, Dubai çıkışlı uçuşlar 9 Birleşik Arap Emirlikleri dirheminden, Dammam ve Riyad çıkışlı uçuşlar 9 Suudi Arabistan riyalinden başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.

Kopenhag, Stokholm, Cidde, Medine, Tahran ve Ercan seferleri kampanyaya dahil olmayacak. Bebek ve Jetgenç yolcu tipi de kampanya kapsamı dışında kalacak."

Yorumlar (0)