Amcasını defelarca bıçakladı

Başkent’te eğlence mekanı çıkışında amcasını defalarca bıçakladı.

YAŞAM 25.10.2019, 07:02
Amcasını defelarca bıçakladı

Başkent Ankara’nın Çankaya ilçesinde eğlence mekânı çıkışında amcası ile tartışan şahıs, amcasını defalarca bıçakladı. 

Olay, saat 02.30 sıralarında Başkent Ankara’nın Çankaya ilçesi Kızılay Mahallesi Menekşe-2 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, eğlence mekanına dayısının yanına 2 arkadaşı ile birlikte gelen Ahmet Ç., mekânda bulunan amcası Mustafa Ç. ile kısa bir süre konuştu.

Daha sonra amcasını dışarıya çağıran Ahmet Ç., iddiaya göre Mustafa Ç. ile bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine cebinden çıkardığı bıçakla amcasını defalarca kez bacağı, kolu ve böbrek kısmından yaralayan Ahmet Ç., yanında bulunan 2 arkadaşı ile birlikte olay yerinden kaçtı. Yaralanan Mustafa Ç. ise eğlence mekânına giderek yardım istedi.

Eğlence mekanının çalışanlarının durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi yönlendirildi. Olay yerinde ilk müdahalesi 112 Acil Servis sağlık ekipleri tarafından yapılan yaralı, ambulans ile Ankara Üniversitesi İbni Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü.

Diğer taraftan polis ekipleri, kaçan Ahmet Ç. ve 2 arkadaşını yakalayarak gözaltına alı. Polis olaya ilişkin inceleme başlattı.

Yorumlar (0)