Aydınlatma direği ok gibi saplandı

Kontrolden çıkan otomobile aydınlatma direği ok gibi saplandı: 2 yaralı

YAŞAM 25.10.2019, 07:15
Aydınlatma direği ok gibi saplandı

Sakarya ilinin Adapazarı ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 

Alınan bilgilere göre, Adapazarı-Korucuk duble yolu olarak bilinen Sebahattin Zaim Bulvarında seyir hâlinde olan 54 ADD 625 plakalı otomobil sürücüsü E.G.'nin direksiyon hakimiyetini yitirmesi nedeniyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobile refüjde bulunan aydınlatma direği adeta ok gibi saplandı. 

Trafik kazasının haber verilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ve 110 itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sonucu araç içerisinde sıkışan sürücü E.G. ve otomobil içerisinde bulunan B.G. sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin yoğun ve dikktali uğraşları sonucu kurtarıldı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi. Trafik kazasının meydana geldiği yerde ilk müdahaleleri yapılan 2 yaralı daha sonrasında Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. 

Meydana gelen trafik kazası ile ilgili inceleme başlatıldı. 

Yorumlar (0)