Aksaray'da yaşlı çift, kafalarından av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu

Aksaray'da yaşlı çift, başlarından av tüfeği ile vurulmuş vaziyette, ikamet ettikleri müstakil evin odasında ölü olarak bulundu.

YAŞAM 13.03.2021, 19:52 14.03.2021, 12:27
Aksaray'da yaşlı çift, kafalarından av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu

Korkunç olay, Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5202 Sokak'ta yer alan müstakil bir evde yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, Cennet Alptekin (60) ile eşi Ekrem Alptekin'in (61) ikamet ettiği müstakil evden silah sesleri işiten bölge sakinleri, durumu ivedilikle sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Olayın yaşandığı bölgeye ulaşan sağlık ekibi kapıyı açamayınca, itfaiye ekiplerinin kapıyı kırmasıyla içeriye girdi. Güvenlik ve sağlık ekipleri, Cennet ve eşi Ekrem Alptekin’i kafalarından tüfekle vurulmuş vaziyette buldu. Sağlık personellerinin müdahalede bulunduğu yaşlı çiftin can verdiği tespit edilirken, emniyet güçleri olay mahallini şeritle çevirdi. 

Otopsi yapılacak

Olay yeri inceleme ekipleri, söz konusu evde geniş çaplı incelemeler gerçekleştirirken, cumhuriyet savcısı da olay mahallinde incelemelerde bulundu. Tamamlanan incelemelerin akabinde yaşlı çiftin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna nakledildi. 

İntihar ihtimali

Gerçekleştirilen ilk incelemelerin akabinde Ekrem Alptekin'in psikolojik problemler yaşadığı öğrenilirken, şahsın ilk önce eşi Cennet Alptekin’i tüfekle vurarak katlettiği, ardından da aynı silahla başına ateş ederek intihar ettiği olasılığı üzerinde duruluyor. 

Olaya ilişkin başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.















Yorumlar (0)