Adana’da eşsiz DEAŞ operasyonu: Kapı, zırhlı araçla kırıldı

DEAŞ yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda Adana, eşsiz anlara sahne oldu. Terörle Mücadele ekipleri, koçbaşıyla kırılmayan demir kapıyı zırhlı araçla kırdı. 3 kişi gözaltına alındı.

YAŞAM 01.03.2022, 12:13 02.03.2022, 13:53
Adana’da eşsiz DEAŞ operasyonu: Kapı, zırhlı araçla kırıldı

Yurt içinde ve sınır ötesinde terör operasyonları aralıksız devam ederken Adana da şafak vaktinde daha önce görülmemiş bir operasyona sahne oldu. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda hedef, DEAŞ’ın Adana yapılanmasıydı.



Özel harekat polisleri göz açtırmadı

Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonda özel harekat ve TEM ekipleri, bir süredir teknik ve fiziki olarak izlenen kişilerin evlerine baskın düzenledi. Demir kapılı eve girmek isteyen polis ekipleri koçbaşıyla kapıyı kırmak istedi ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine devreye zırhlı araç girdi.



Demir kapı arkadan güçlendirilmiş

Arkadan güçlendirildiği öğrenilen kapıda levye, koçbaşı, balyoz gibi araçlar denendi ancak açılamadı. Bunun üzerine devreye zırhlı araç girdi. Zırhlı aracın açtığı kapıdan giren özel harekat ekipleri, 3 şüpheliyi kelepçeleyerek dışarı çıkardı. Adli tıpta sağlık kontrolleri yapılan kişiler, emniyete götürüldü.

Yorumlar (0)