4 çocuğunu iple birbirlerine bağlayıp işkence eden baba tutuklandı

İstanbul’da bir kişi, kendisini terk eden eşini geri getirebilmek için 4 çocuğunu birbirine bağlayarak yaptığı işkenceyi videoya çekti. Videoyu aile yakınlarına gönderen adam, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM 09.08.2023, 17:21 10.08.2023, 17:37 Şeyda Gül
4 çocuğunu iple birbirlerine bağlayıp işkence eden baba tutuklandı

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde yaşayan Yasir Cakacık isimli kişi, bir süredir eşiyle anlaşmazlık yaşıyordu. Cakacık’tan gördüğü muameleye dayanamayan kadın, eşini terk ederek Gaziantep’e ailesinin yanına yerleşti.

4 çocuğunu iple bağladı

Eşinin kendisini ve çocuklarını terk etmesini hazmedemeyen Cakacık, 4 çocuğunu bir araya getirerek evin ortasında iple bağladı. Çocuklarına vurarak ağlattığı anları videoya kaydeden sözde baba, o görüntüleri aile yakınlarına gönderdi.

Eşini geri döndürmek için çektiği videoya göz yummayan bir aile yakını, Cakacık hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kısa sürede gözaltına alınan Yasir Cakacık, “Cebir şiddet veya hile kullanarak hürriyetten yoksun kılma” suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Çocukların ise annesine teslim edildiği öğrenildi.

Eşimi geri getirmek üzere yaptım

İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'nde sorgusu yapılan Cakacık, savunmasında “Bunu eşimi geri getirmek üzere yaptım. Çocuklarıma zarar vermek istemedim” dedi.

Yorumlar (0)