1 haftada 4 babası oldu!

Antalya'da yaşayan Dilek Yakar, evlatlık olduğunu öğrendikten sonra ailesini aramaya başladı. Ailesini arayan Yakar, bir hafta içinde 4 kişi tarafından "Baban benim" diye arandı.

YAŞAM 23.12.2019, 17:35
1 haftada 4 babası oldu!

Antalya'da yaşayan, evli ve bir çocuk annesi 28 yaşındaki Dilek Yakar, 20 Mart 1991'de Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan özel bir doğum kliniğinde dünyaya geldi. Fakat Dilek'in evlilik dışı ilişkiden doğan bir çocuk olmasından endişelen anne-babası, küçük Dilek'i kliniğe terk etti.

Evlatlık olduğunu 27 yıl sonra öğrendi

Image result for dilek yakar

Kliniğin kadın doğum uzmanı Doktor F.Ö. ve klinikte çalışan bir ebenin düzenlediği raporla birlikte Zekiye-Arif Yakar çiftine evlatlık verilen Dilek Yakar, 27 yıl boyunca gerçeği sakladıktan sonra 1.5 yıl önce evlatlık olduğunu kızlarına söyledi. 

Doğum lekesiyle ailesini arıyor

Evlatlık olduğunu öğrendikten sonra ailesini aramaya başlayan Dilek Yakar, önce doğduğu kliniğin sahibi ve doktoru F.Ö.'yü aradı ancak doktorun intihar ettiğini öğrendikten sonra sağ gözünün altında bulunan doğum lekesiyle ailesini aramaya devam etti.

2 "babası" Antalya'da yaşıyor

Image result for dilek yakar

Dilek Yakar, ailesini aradığı haberinin gündem olmasıyla birlikte 1 haftada 4 kişinin "Baban benim" diyerek kendisini aradığını söyledi. Arayan ilk kişinin Akdeniz Üniversitesi'nde çalışan bir memur olduğunu ve anlatılan hayat hikayesinin kendi hayatıyla da örtüştüğünü söyleyen Yakar, içinde hâlâ bir endişe olduğunu belirtti. Yakar, ikinci arayanın ise Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yaşayan biri olduğunu söyledi.

Televizyona çıktığında da aradılar!

Bir anda 2 babası olan Dilek Yakar, diğer 2 kişinin hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığını, bunlarla sadece telefonda görüştüğünü söyledi ve "Bir televizyon programına çıkmıştım. O televizyon kanalını da aramışlar 'Babasıyım' diye. Bir anda 4 babam oldu. Kim gerçek babam bilmiyorum ve kafam karıştı. Arayanlardan o kadar bunaldım ki telefonumu 2 gün kapattım. Şimdi gerçek babamın kim olduğunu DNA testiyle öğrenmenin peşindeyim" şeklinde konuştu.

Gerçek babasını bulma yolunda büyük mücadeleler veren Dilek Yakar, birkaç gün içinde genetik test yaptırmak için İstanbul'a gideceğini ve kafası çok karışık olduğu için tek başına gideceğini söyledi.

Yorumlar (1)
Emin sabuncu 4 yıl önce
Yedi kocalı Hürmüz ü duymuştum ama dört babalı insan duymamıştım.