Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu başlıyor!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 heyecanı, bugün 3 maçla başlıyor. Futbol dolu 3 günde kıyasıya mücadeleyle geçecek 8 maç oynanacak. İlk maçlarda bugün; Süper Lig lideri Sivasspor, Yeni Malatya’yı, Başakşehir 2. Lig ekibi Kırklarelispor’u, Kayserispor da kupanın favorileri arasında yer alan Fenerbahçe’yi konuk edecek.

SPOR 14.01.2020, 12:05
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu başlıyor!

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu bugün yapılacak 3 maçla başlıyor. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak son 16 turunda, rövanşlar 21, 22 ve 23 Ocak'ta gerçekleşecek. Son şampiyon Galatasaray, Çaykur Rizespor, kupanın favorileri arasında gösterilen Fenerbahçe Kayserispor, kupayı 9 kez kazanan Beşiktaş TFF 1. Lig temsilcisi Erzurumspor, 2010 yılı şampiyonu Trabzonspor ise Denizlispor ile çeyrek final için kıyasıya mücadele edecek.

Süper Lig takımlarından Ankaragücü ve Gaziantep FK'yi eleyen 2. Lig ekibi Kırklarelispor, Başakşehir'le karşılaşacak. Ligin renkli ekiplerinden Alanyaspor, Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Sıcak iklim ekipleri Antalyaspor ile Göztepe de çeyrek final için mücadele edecek. Bu sezon ligde yoluna doludizgin devam eden iki takım lider Sivasspor ile Yeni Malatyaspor Anadolu derbisi heyecanını yaşayacak.

Yorumlar (0)