Trabzonspor efsanesinden Arda Güler'e övgü

Trabzonspor'un efsane oyuncularından Hami Mandıralı, "Bana göre an itibarıyla ülkemizin en yetenekli futbolcusu Arda Güler. Bu yetenek daha çok büyüyecek. Türk futbolu ondan çok şeyler kazanacak." dedi.

SPOR 20.03.2023, 20:26
Trabzonspor efsanesinden Arda Güler'e övgü

Mandıralı, Kocaeli'ne bağlı Gebze ilçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendi dönemleriyle karşılaştırıldığında günümüzde yetenekli oyuncuların ender olarak çıktığını dile getirdi.

Tanju Çolak ve kendi jenerasyonlarında çok daha yetenekli futbolcuların olduğunu belirten Mandıralı, "An itibarıyla benim için en büyük futbolcu olacak aday Arda Güler. Harika futbolcu. Onu seyrederken keyif alıyorum." şeklinde konuştu.

Mandıralı, genç oyuncuyla telefon üzerinden sık sık görüştüğünü ve deneyimlerini aktardığını kaydederek, "Allah'ın izniyle böyle devam eder. Kalbi ve yüreği değişmez. Bu yeteneklerinin üstüne daha da koyarak gider. Oynayarak daha kuvvetli olacağı kanaatindeyim." yorumunda bulundu.



"Çok büyük kulüplerde oynayacak"

Arda Güler'in maç süresi alması gerektiğinin altını çizen Hami Mandıralı, genç oyuncunun süre almadığı takdirde kuvvetlenemeyeceğini belirtti. 

Mandıralı, Arda Güler'in, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş müsabakasında Fenerbahçe'nin 1-0 mağlup ettiği Sevilla karşılaşmasındaki performansına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Yaptığı şeylere bakıyorsun, bunlar yapacaklarının garantisi. Onu izlerden keyif aldım. Bana göre an itibarıyla ülkemizin en yetenekli futbolcusu Arda Güler. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için Allah ailesinden razı olsun. Bu yetenek daha çok büyüyecek. Türk futbolu ondan çok şeyler kazanacak. Belki de Avrupa kulüplerinde oynayacak. Çok büyük kulüplerde oynayacak nadir yeteneklerden biri. Onu çok öpüyorum. Arda Güler bu yolda devam et ve sürekli çalış. Aslan kardeşim benim."

Yorumlar (0)