“Son düdüğe kadar savaşın”

Trendyol Süper Lig’deki son maçında İstanbulspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe’de hafta boyunca birlik beraberlik mesajları verildi. Fenerbahçe takımının teknik direktörü İsmail Kartal maç öncesinde takımına, “Her zaman sürpriz sonuçlar çıktı, çıkmaya devam edecek. Son düdüğe kadar savaşın” mesajını verdi.

SPOR 26.05.2024, 17:55 27.05.2024, 09:48 Melina Ay
“Son düdüğe kadar savaşın”

Galatasaray'ı mağlup ederek şampiyonluk umutlarını canlı tutan sarı-lacivertli takımda, her antrenman ve hazırlık adeta zaferle sonuçlanacakmış gibi yapıldı. Fenerbahçe'de, yönetimden teknik ekibe, oyunculardan taraftara kadar herkesin odak noktası saha ve zihinleri Konyaspor-Galatasaray maçında olacak.

Sezonu şampiyonlukla noktalayabilirler

Sarı-lacivertliler, son haftayı galibiyetle kapatıp, Galatasaray'ın puan kaybetmesi halinde sezonu şampiyonlukla noktalama şansına sahip olacaklar. Hafta boyunca gerçekleştirilen antrenmanlarda, Teknik Direktör İsmail Kartal ve kaptanlar, diğer oyuncuların motivasyonunu yüksek tutmak için toplantılar düzenlerken, her bir hazırlık adeta zaferle sonuçlanacakmış gibi titizlikle yapıldı.

Takıma destek olacaklar

Toplantılarda bir dizi karar alındı. Takımda 10 eksik olmasına rağmen forma giyemeyecek olan oyuncular, Ülker Stadı'na gelecek ve arkadaşlarını destekleyecek. Bu, Kadıköy'de büyük bir birlik ve dayanışma hissi yaratacak. Öte yandan sonuç ne olursa olsun, sezon boyunca her maçta desteklerini esirgemeyen taraftara teşekkür edilecek.

“Hala şansımız devam ediyor”

İsmail Kartal gerçekleştirdikleri son toplantıda oyuncularına şu konuşmayı gerçekleştirdi:

“Öncelikle şunu söylemeliyim sonuç ne olursa olsun hepinizle gurur duyuyorum. Uzun süre 10 kişi mücadele edip Galatasaray’ı evinde yenmemiz ne kadar kaliteli ve inanmış bir kadroya sahip olduğumuzu gösterdi. Evet her şey bizim elimizde değil. Rakibimiz bir puan alması halinde bile şampiyon olacak. Ama bizim de hala şansımız devam ediyor. Her zaman sürpriz sonuçlar çıktı, çıkmaya devam edecek. Bunu sahada hiç unutmayım ve son düdüğe kadar savaşın.”

Yorumlar (0)