Şenol Güneş cevapladı: Hagi mi, Alex mi?

Bakan Kasapoğlu, Şenol Güneş ile bir araya geldi. Deneyimli teknik adam, Bakan Kasapoğlu'nun 'Hagi mi, Alex mi?' sorusunu cevapladı.

SPOR 10.06.2021, 21:49 11.06.2021, 16:17
Şenol Güneş cevapladı: Hagi mi, Alex mi?

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yarın başlayacak olan EURO 2020 için Antalya'da geçirdiği kamp dönemi esnasında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelerek keyifli bir söyleşi yaptı. Bakan Kasapoğlu'nun sorularını samimi bir şekilde cevaplayan teknik adam, Hagi-Alex karşılaştırmasına yönelik soruyu da cevapladı. 

"Beklentimiz büyük"

Şenol Güneş, Bakan Kasapoğlu ile gerçekleştirdiği söyleşide, "Önümüze çok sayıda engel çıkacak, A'dan Z'ye bu engeli aşacak anlayışta kendimizi yetiştirmemiz gerekiyor." dedi. Güneş, "Evlatlarımızın zekası müthiş. Takımın iyi olduğunu söylüyorlar, beklentiyi yüksek tutuyorlar. Beklentilerin altında kaldığın zaman da başarısız olduğunu söylüyorlar. Bunların tümü yanlış. Biz bir durum tespiti yapacağız." sözlerini sarf etti.

"Hagi mi, Alex mi?"

Bakan Kasapoğlu'nun sorularına da cevap veren Güneş, "Hagi mi, Alex mi?" sorusuna ise "Hagi derim. Olaya taraftar gözüyle bakmıyorum. Hagi'yi daha fazla önemsiyorum." şeklinde yanıt verdi.

Şenol Güneş, 2002 Dünya Kupası'ndaki unutulmaz anlara ilişkin olarak "En büyük mutluluğumdur." sözlerini sarf ederken, "Kulüpler seviyesinde ise Trabzonspor'un ilk çıkışı da en büyük mutluluklarımdan biridir. İkimizin de var oluşu eş zamanlı oldu." dedi. 

Yorumlar (0)