Seferovic'in eşinden İstanbul itirafı: "Bizi mutsuz ettiler"

Geçen sezon Galatasaray'da yarım sezon forma giyen İsviçreli golcü Haris Seferovic'in eşi Amina Seferovic, kısa süren Türkiye macerasının kendilerini mutsuz ettiğini söyledi. Taşınma işlemlerinin zorlu olduğunu ve mayıs ayına kadar İstanbul'a 4-5 kez gidip geldiklerini belirten Amina Seferovic, "Oradan mutsuz ayrıldık." dedi.

SPOR 12.09.2023, 16:04 Hakan Öksüz
Seferovic'in eşinden İstanbul itirafı: "Bizi mutsuz ettiler"

Şampiyon olacağı mnceki sezona bomba transferlerle başlayan Galatasaray, Benfica'dan kadrosuna kattığı Haris Seferovic'i devre arasında göndermişti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile 13 maça çıkan İsviçreli oyuncu, 2 gol atmıştı.

31 yaşındaki santraforun eşi Amina Seferovic, Galatasaray macerasıyla ilgili konuştu. Türkiye'ye mutlu gittiklerini ve daha uzun süre kalmayı planladıklarını kaydeden Amina Seferovic, "Oradan mutsuz ayrıldık diyebilirim." dedi.

"Mayıs ayına kadar İstanbul'a 4-5 kez gidip geldik"

Eşinin Celta Vigo'ya transferinin ardından İspanya'ya geçmek zorunda kaldıklarını söyleyen Amina Seferovic, "Türkiye, Avrupa Birliği'nin parçası olmadığı için taşınma işlemleri çok zaman aldı. Gümrük işlemleri tam bir karmaşaydı. Mayıs ayına kadar İstanbul'a 4-5 kez gidip geldik. Her uçuş da 5 saat." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)