Şampiyonluk geldi! Anderson Talisca tarihe geçti

Brezilyalı yıldız futbolcu Talisca, Çin Ligi’nde kulübü Guangzhou Evergrande’yle şampiyonluk yaşadı. Ocak ayı yaklaşırken başarılı futbolcunun, hangi takıma transfer olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

SPOR 02.12.2019, 09:58 02.12.2019, 09:59
Şampiyonluk geldi! Anderson Talisca tarihe geçti

Beşiktaş'ta 2016-2018 sezonları arasında Portekiz takımı Benfica’dan kiralık olarak transferi gerçekleşen Anderson Talisca, siyah-beyazlı takımdaki macerası sona erdikten sonra Çin Ligi’nde oynamaya başlamıştı. 2 yıldır Guangzhou Evergrande forması giyen Brezilyalı yıldız futbolcu, dün takımıyla şampiyon oldu. Çin Ligi’nde son haftaya kadar devam eden yarışta dün Shanghai Shenhua’yı konuk eden başarılı futbolcunun takımı, rakibini 3-0 mağlup ederek 70 puanla şampiyonluğun sahibi oldu. Talisca, farklı galibiyete 1 asistle katkıda bulundu. Bu sezon Guangzhou Evergrande takımında 18 karşılaşmada forma giyen Talisca, sezonu 10 gol ve 2 asistle kapattı. Ocak ayı transfer dönemi  yaklaşırken Brezilyalı futbolcunun, hangi takıma gideceği merak edilmeye başladı.

anderson talisca ile ilgili görsel sonucu

Pereira, üçüncü sırada tamamladı

Türkiye'de Bursaspor’da forma giyen Cedric Bakambu’nun oynadığı Beijing Gouan, 70 puanla 2.sırada bitirirken geçtiğimiz sezon Çin Süper Ligi’nde şampiyon olan eski Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira’nın takımı Shanghai SIPG ise 66 puanla 3. sırada yer aldı.

Yorumlar (0)