Ronaldo 242 milyon avroluk teklifi reddetti

Ronaldo'nun, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'den gelen 242 milyon avroluk (4,5 milyar lira) teklifi kabul etmediği öne sürüldü.

SPOR 13.09.2022, 19:35 15.09.2022, 11:05
Ronaldo 242 milyon avroluk teklifi reddetti

Portekiz medyası, İngiltere ekiplerinden Manchester United'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal'den gelen 242 milyon avroluk teklifi kabul etmediği ileri sürdü.

Haftalık 37 milyon lira

Bahse konu haberde, yaz transfer döneminde kendinden sıklıkla bahsedilen oyunculardan biri olan Portekizli yıldızın, büyük bir teklif aldığı kaydedildi.

Al Hilal'in 37 yaşındaki Portekizli yıldız futbolcuya iki seneliğine toplamda 242 milyon avroluk bir teklif yaptığı aktarıldı.

Sezon süresince haftalık 2 milyon avroya (37 milyon lira) denk gelen teklifi reddettiği ifade edilen Ronaldo'nun, Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nın akabinde bu teklifi yeniden değerlendirebileceği yorumunda bulunuldu.

Avrupa takımları da peşinde

Kariyerinde beş defa Altın Top ödülünü kazanan ve İngiltere ekibiyle bir senelik daha kontratı bulunan Ronaldo'nun önümüzdeki yaza değin transfer pazarının gündeminde kalması öngörülüyor.

Portekizli oyuncunun; Milan, Inter, Napoli, Sporting Lizbon ve Atletico Madrid gibi takımların da tekliflerini kabul etmediği Avrupa medyasında ileri sürülmüştü. 

Yorumlar (0)