Rekor beklenerek transfer edilen Falcao'dan 'tersten' rekor

Kolombiyalı yıldız futbolcu, Aytemiz Alanyaspor müsabakası için Belek'te gerçekleştirilen kampa dahil edilse de, maç kadrosunda kendisine yer bulamadı.

SPOR 22.02.2021, 01:15 22.02.2021, 18:04
Rekor beklenerek transfer edilen Falcao'dan 'tersten' rekor

Galatasaray'da Radamel Falcao sakatlığı sebebi ile maç kaçırmayı sürdürüyor. Aytemiz Alanyaspor karşılaşması için Belek'te gerçekleştirilen kampa dahil edilse de maç kadrosunda kendisine yer bulamayan Falcao, sarı-kırmızılı formayla 31 maça çıkarken, 43 maçı kaçırdı.

Kolombiyalı golcü futbolcu Radamel Falcao, Galatasaray formasını son olarak 16. haftada oynanan Fraport-TAV Antalya karşılaşmasında giymiş, ardından tedavi olmak için İspanya'ya gitmişti. Fenerbahçe derbisinden evvel ülkemize dönen Falcao, aradan 3 hafta geçmesine karşın kadroya giremedi.



Yıllık 60 milyon lira kazanıyor

Yıldız futbolcu, Aytemiz Alanyaspor müsabakası için Belek'te gerçekleştirilen kampa dahil edilse de, maç kadrosunda kendine yer bulamadı. 50 gündür takımdan uzak kalan Falcao, Galatasaray formasıyla toplam 43 maçı kaçırdı.

Senelik 5 milyon avro garanti ücret alan 34 yaşındaki oyuncunun maaşı, bonuslarla beraber 7 milyon avroyu (60 milyon lira) buluyor.

Yorumlar (0)