Reha Erginer görevi bıraktı mı? Boluspor açıkladı!

Son dönemde aldığı peş peşe mağlubiyetlerle Spor Toto 1. Lig’de küme düşme hattına gerileyen Boluspor’da Reha Erginer görevinden ayrıldı. 

SPOR 17.04.2022, 12:16 18.04.2022, 09:19
Reha Erginer görevi bıraktı mı? Boluspor açıkladı!

Spor Toto 1. Lig’de sıkıntılı günler geçiren Bolu temsilcisi, oynadığı son 4 maçtan da mağlup ayrılırken, son 5 maçta ise yalnızca 1 puan toplayabildi. Boluspor bu sonuçlarla birlikte ligde 35 puanla 17’inci sırada yer aldı.
 
Küme düşme hattının üzerindeki Denizlispor ile puan farkı 1

Küme düşme hattının hemen üzerinde bulunan 15’inci sıradaki Denizlispor ile arasında 1 puanlık fark oluşan Boluspor’dan bugün dikkat çeken bir açıklama geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, uzun bir süredir görevi tartışılan Reha Erginer ile karşılık anlaşılarak yolların ayrıldığı duyuruldu. 



“Antrenörümüz Reha Erginer ile karşılıklı mutabakat sağlanarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir”

Boluspor’dan konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Antrenörümüz Reha Erginer ile karşılıklı mutabakat sağlanarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Teknik Direktör Reha Erginer ve antrenör ekibine bugüne kadar kulübümüze sağlamış oldukları hizmetler sebebiyle teşekkür ediyor ve bundan sonraki kariyerlerinde başarılar temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Erzurumspor’a da 2-0 mağlup olunca Erginer ile ipler koptu

Ligde peş peşe mağlubiyetler alarak taraftarını üzen Boluspor, son olarak ligin 32. haftasında ağırladığı Erzurumspor’a da 2-0 mağlup olmuştu. Karşılaşma sonrası olağanüstü toplanan Boluspor yönetimi, takımın son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunmuştu. 

Yorumlar (0)