Özil'in menajeri şartını sundu: Takıma alın yoksa...

Teknik direktör İsmail Kartal'ın kararıyla kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Fenerbahçe yöneticileriyle görüştü. Söğüt'ün, "Bir an önce takımla çalışmaya başlamalı. Yoksa yolların ayrılması gündeme gelir." dediği iddia edildi.

SPOR 22.04.2022, 18:18 22.04.2022, 18:23 Hakan Öksüz
Özil'in menajeri şartını sundu: Takıma alın yoksa...

Geçen yılın Ocak ayında İngiliz Premier Lig ekibi Arsenal'den bedelsiz olarak transfer edilen Mesut Özil, Fenerbahçe formasıyla beklenen performansı ortaya koyamamıştı.

 

Özil, kadro dışı kalma kararını nasıl karşılaşmıştı?

Sarı lacivertli formayla çıktığı 37 maçta 9 gol, 3 asist yapma başarısı gösteren Türk asıllı Alman oyuncu, teknik direktör İsmail Kartal tarafından kadro dışı bırakılmıştı. 33 yaşındaki yıldız futbolcu, kadro dışı kalmasının ardından, "Aslolan Fenerbahçe'dir." şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Özil'in menajeri Erkut Söğüt, yıldız oyuncunun kadro dışı kalması hakkında, "Mesut, Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyor. Sözleşmesindeki bir maddeye göre kadro dışı kalsa bile takımla idmanlara katılabilir. Ama işleri zorlaştırmamak için bu yola gitmiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Erkut Söğüt: Bir an önce takımla çalışmaya başlamalı!

Fenerbahçe Kulübü yöneticileri Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci ile Özil'in durumunu görüşen menajer Erkut Söğüt, kadro dışı bırakılma kararına karşı çıktı. Sözleşmeye göre böyle bir şeyin olamayacağını aktaran menajer Söğüt, Mesut Özil'in acilen takımla çalışmalara başlaması gerektiğini altını çizdi.

"Mesut, işi kriz boyutuna taşımak istemiyor"

Erkut Söğüt, kadro dışı bırakılma durumunun devam etmesi halinde Fenerbahçe ile Mesut Özil'in yollarının ayrılabileceği sinyalini verdi. 

Yıldız oyuncunun, Fenerbahçe'de kalmak istediği ve bu nedenle işi kriz boyutuna taşımadığı ifade edildi. Yıldız oyuncunun menajeri Erkut Söğüt'ün başkan Ali Koç ile de bir görüşme yapacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)