Acun Ilıcalı'dan Özil ve Babel yorumu!

Hull City takımının patronu Acun Ilıcalı, Mesut Özil ve Ryan Babel'in transfer edileceğine dair iddialara açıklık getirdi.

SPOR 11.04.2022, 20:39 Hakan Öksüz
Acun Ilıcalı'dan Özil ve Babel yorumu!

İngiltere Championships takımı Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, Türk spor camşasının tanınan ismi Şota'yı takımın başına getirmişti. Fenerbahçe Kulübü ve yıldız futbolcu Mesut Özil ile yakın ilişkisi olduğu bilinen Ilıcalı'nın, yeni takıına yapacağı transferler merak ediliyordu. 

Hull City ile ismi en çok anılan futbolculardan bazıları, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil ve Galatasaray'da top koşturan Ryan Babel olmuştu. Bazı haberlerde Acun Ilıcalı'nın bu isimlerle masaya oturacağı iddia edilmişti. Bu futbolcuların İngiltere'ye gitmek istediği ve Acun ile temas kurduğu öne sürülmüştü.

"Mesut, Türkiye'de mutlu"

Ünlü program yapımcısı Acun Ilıcalı, söz konusu futbolcuların Hull City'ye geleceğine dair iddialarla ilgili HullLive'a açıklamalarda bulundu. Bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildiren Acun, Mesut Özil'in Türkiye'de son derece mutlu olduğunu belirtti. Mesut Özil ile yakın arkadaş olduklarını kaydeden Acun, "Türkiye'de ailesi ile mutlu şekilde yaşıyor. Umarım problemlerinin üstesinden gelir." dedi.

"Ryan Babel ile anlaşmıştık ama..."

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Ryan Babel ile anlaşma sağladığını kaydeden Acun ılıcalı, transferin gerçekleşmeme sebebini açıkladı. O dönem Galatasaray'da teknik direktör olan Fatih Terim'in de transfere onay verdiğini kaydeden Ilıcalı, "Teknik direktör değişimi yaşanınca o iş yarıda kaldı." diye konuştu.

Yorumlar (0)